Eğlenceli Hamleler eTwinning Projesi 2020-2021 Yılı

Eğlenceli Hamleler / Fun Moves

"Eğlenirken öğrenme" ilkesine dayalı zeka oyunları; Zihni açtığı ve öğrenmeyi kolaylaştırdığı için zeka, keşif ve akademik başarının gelişimine katkıda bulunur. Çocuklar eğlenirken öğrenir, zeka geliştirir, farklı bir bakış açısı kazanır, oyunla kazanmayı ve kaybetmeyi öğrenir. Başarı için motive olmayı ve gerçekleştirmeyi öğrenir. Projemizde hem somut materyaller hem de web 2 araçları ile zeka oyunları oynayarak öğrencilerimizin bilişsel, sosyal, duygusal, duygusal gelişimlerini desteklemek istiyoruz. Ayrıca dijital oyunlarla eğitim kazanımlarında teknolojinin kullanımını sağlamak ve öğrencilerde teknoloji kullanımı bilincini artırmak istiyoruz.